Behöver din barnvagn service? Boka tid

Om Bonti

Allt för din baby

Tina Sundin med sina två yngsta barn. Foto: Bergman Hughes Images

Den allra första Bonti-butiken öppnade sina portar redan 1991 och låg i den lummiga stadsdelen Vasastan i Stockholm. Trebarnsmamman Tina Sundin som grundade Bonti var då själv nybliven mamma och bodde med sin son inte långt ifrån butiken. Det personliga kundbemötandet, nyfikenheten på nya innovativa produkter inom området och en önskan om att alltid leverera högsta möjliga kvalitet är några av de utmärkande ledorden som än idag, mer än 25 år senare, fortfarande genomsyrar Bonti och dess butiker. Vi arbetar aktivt med att hitta bra produkter som kommer att hålla länge, oavsett om det är en barnvagn, babykläder eller leksaker till ditt barn. Hos oss hittar du alla ledande varumärken i segmentet men även noga utvalda mindre leverantörer samt vårt egna varumärke Bonti Baby. Vi strävar efter att alltid hjälpa våra kunder och vi utbildar vår personal kontinuerligt så att vi kan erbjuda korrekt information oavsett om det gäller montering av bilstolar och babyskydd eller om det handlar om hjälp att räkna ut tapetåtgång till barnrummet. Vi erbjuder prisgaranti på barnvagnar och bilstolar samt även förlossningsgaranti på allt ni handlar hos oss.

I butiken på Norrtullsgatan intill Odenplan hittar du även vår serviceverkstad för barnvagnar där vi lagar småfel medan du väntar alternativt lämnar in din barnvagn för en större reparation. Tid till verkstaden bokas antingen per mail eller telefon.

Bonti.se öppnade redan så tidigt som 1995 då efterfrågan på våra produkter fanns i andra delar av landet. Sedan dess har webbshoppen vuxit och utvecklats och fortsätter att göra så, allt för att möta upp våra kunders önskemål. Bonti på Karlavägen öppnade 2008 då efterfrågan på fler innerstadsbutiker var stor.​

Hos Bonti hittar du barnvagnar, bilstolar, inredning till barnrummet, skötartiklar, amningsprodukter, leksaker, babykläder och mycket mer.

Helt enkelt Allt För Din Baby.

Välkommen in att inspireras,

tina_bonti

Bonti of Sweden AB

Huvudkontor
Norrtullsgatan 33
113 27 stockholm
Tel 08-30 69 16
stockholm@bonti.se
Org nr 556489-2338​